#1 #2 #3

Mere end bare børnepasning

Få en babysitter med pædagogisk baggrund og erfaring

Virksomheder

Giv jeres medarbejdere en ekstra hånd i hverdagen. Vi passer medarbejderes børn for virksomheder i hele Danmark. Aftenmøder, lukkedage, barns-sygedag. Vi har løsningen. 

Private

Slip alle bekymringer, når du overlader dit barn til os. Vores nannies er nøje udvalgte og har faglig viden om børn. Vi står for tryghed, sjov og læring gennem leg. Ring til os og lad os klare resten.

Kommuner

Vi tilbyder fast, fleksibel og faglig aflastning i eget hjem – i samarbejde med kommuner og familier. Sammen udvælger vi en af vores nannies, der alle har ren børne- og straffeattest.

 

 

Hos os får du den babysitter, du drømmer om

Vi udvælger nøje vores nannies. De har alle erfaring i arbejdet med børn. De er pædagogstuderende, pædagoger eller lignende og har derfor en faglig viden om børn og børns behov. De er pålidelige og omsorgsfulde, og de elsker at arbejde i børnehøjde. De træder til, når det passer dig bedst. Og de har naturligvis ren straffeattest og børneattest. Ring til os i dag, så finder vi den helt rigtige nanny til jeres familie.

  • Altid den samme babysitter
  • Faste aftaler og fast pris uanset hvornår du har brug for en babysitter
  • En der henter dit barn tidligt i børnehaven eller vuggestuen
  • Hjælp, når dit barn skal følges til fritidsaktiviteter
  • Frihed på ferie- og forretningsrejser
  • Hjælp ved dit barns sygdom
  • En fleksibel løsning, når du ikke har fået institutionsplads
  • Mulighed for at skabe en fleksibel hverdag for din familie

Vores mission

Alle børn har krav på en tryg og sjov hverdag

 

Hos Nannies.dk har vi sat os det mål, at flere familier skal kunne tilbyde deres børn en hverdag, der hænger sammen for både store og små. Vi træder til der, hvor daginstitutionen ikke kan være med længere, eller når Far og Mor har brug for en friaften. Vi skaber tryghed og ro – også for forældrene.

Det gør vi ved at skabe gode oplevelser i børnenes egne trygge omgivelser. Det skal være ugens højdepunkt at blive passet. Det er sjovt, spændende og ofte også lærerigt, når nannies.dk kommer på besøg. Og det er naturligvis altid den samme nanny, som børnene kender, der kommer.

Vi vil skabe lige så meget tryghed og nærvær som en bedsteforælder kan, men med vores faglige kompetence og interesse for børn, som en ekstra knage at hænge aktiviteterne op på –  uanset om det er indeleg eller udeleg, spil, kreative udfoldelser eller lektierne, vi skal have klaret. Og når nu vi er ved det med knager – vi hænger os i detaljen. Vi sætter en ære i at gøre det nemt for familierne. Så vi henter gerne børnene i daginstitutionerne. Vi følger gerne til fritidsaktiviteter. Vi tager gerne med til fest eller på ferie. Eller vi passer børnene hjemme.

Nannies.dk er sjove oplevelser i sikre hænder – når det passer jer!

 

Sådan booker du en nanny

Vi står klar til at hjælpe dig

Du sender en forespørgsel

Når du har behov for en nanny, kan du enten udfylde formularen på vores hjemmeside eller ringe til os.

Vi foreslår en nanny til dig

Inden samarbejdet begynder, får du en gratis og uforpligtende samtale med den udvalgte nanny, så vi sikrer, at I har god kemi.

Børnepasning kan begynde

Vi aftaler, hvordan samarbejdet skal fungere  – hvor, hvornår og hvor ofte, du har behov for at få passet børn.

Book en nanny

Priser

Vi passer op til 3 børn uden det koster dig ekstra.
FAST LAV PRIS
Pris pr time efter servicefradrag
Altid samme nanny
minimum 2 timer pr. gang
Kr. 135 kr.
Dot Value
Pr. time

Fradrag for børnepasning fortsætter også i 2017. Du kan trække op til 6.000 kr. fra i skat pr. voksen i husstanden.

*Håndværkerfradraget er indregnet i de angivne priser. Beregningen er foretaget med udgangspunkt i en gennemsnitskommune (32%).

Der er et tillæg på 50 kr. i timen ved pasning af børn med (diagnosticeret) særligt behov.

Kloge ord

til inspiration

Om os

Sjove oplevelser i sikre hænder

Vi er passionerede omkring det med børn. Vi sætter alt ind på at få tingene til at lykkes. Og vi vender ikke om, før vi er nået i mål. Vi vil nemlig gøre en forskel. For forældre og børn i Danmark. Fordi vi ved, at det er svært at få enderne til at hænge sammen. Fordi vi oplever, at daginstitutioner har dårligere mulighed for at se det enkelte barn i øjnene, og fordi hvert eneste barn i hele verden fortjener at have en god, sjov og tryg hverdag. Med nannies.dk har vi søsat et hav af muligheder for de danske børnefamilier. Uanset om det er hverdagen, der indimellem er udfordrende, eller det er ved særlige lejligheder at behovet er størst.
Det er dejligt at have børn. Det er også dejligt, at de har det godt, når man ikke selv kan være sammen med dem. Det sørger vi for.

Hvis du har input, forslag eller gode ideer, så er vi lutter ører.

 

character4

Charlotte Lønstrup

Projekt- og Udviklingschef

Charlotte er skarp  – både i blikket og i replikken. Hun har styr på de små detaljer og sikrer, at urværket fortsætter. At kalde Charlotte projektleder ville være lidt af en underdrivelse. Uden Charlotte var Nannies.dk nemlig aldrig blevet til noget! Charlotte er i øvrigt en eminent kok, hvad vi andre  – herunder hendes mand og to store børn – ofte nyder godt af.

character1

Charlotte Juul

HR- og Udviklingschef

Charlotte er vores interne proces-konsulent. Hun er en erfaren coach, og hun har altid det gode spørgsmål på rede hånd. Hun sætter en ære i at fejre succeser og er ide-kvinden bag børnepasning-konceptet. Charlotte er i øvrigt vores mest erfarne, når det kommer til nannies. Hele fire har hun jongleret med på hjemmebanen. Altså børn.

character2

Marie Have

Kommunikations- og Pressechef

Marie er Nannies’ kommunikationsminister. Og mens hun jonglerer med ordene har hun også to små børn at håndtere. Derfor får dagene ofte en flyvende start. Hun har i øvrigt set verden fra den anden side efter at have boet flere år i udlandet – både med og uden børn. Hun kan derfor se konceptet med flere briller end de danske. Men det er en anden historie.

Aktiviteter

Hvad skal vi lave?

Kid

Børn lærer hele tiden, og de lærer særlig godt gennem leg. De skal lære om alt fra stort til småt, og nogle gange kan de mindste ting tage tid og kræve stor tålmodighed. Det har din nanny heldigvis masser af, og der er plads til fordybelse og forundring sammen med børnene. Der skal eksperimenteres og udforskes. Måske skal de sammen opdage, hvor maden kommer fra – plukke bær og lave marmelade. Det kan også være, at de tager regntøj på og går ud og hopper i vandpytter og får sig en snak om vejr og vind. For de små børn er det spændende at røre ved og mærke forskellen på forskellige materialer – træ, sand, sten, grankogler. For de større børn kan det være spændende at samle sten eller at lave mad over bål. Kun fantasien sætter grænser for aktivitetsmulighederne.

Dreaming

Leg har stor betydning for børns udvikling. Dels er leg et mål i sig selv for børnene, men det er også via leg, at de skaber læring og udvikling. Det er eksempelvis gennem leg, at børnene øver deres sociale kompetencer, motorik og viden om legen. Børn lærer først og fremmest leg ved at lege med hinanden. De små børn indvies i legen af  de større børn og opnår over tid de kompetencer, der skal til for at opnå de mere betydningsfulde roller i legen. Små børn leger måske oftere råbelege eller løbelege, som kan virke umotiverede, men de er vigtige for børnene. Større børn kan fx lære om fodbold og særlige sparketeknikker gennem leg med deres venner – og det kan have stor betydning for børn i skolealderen ligesom computerspil eller rollelege kan være vigtige i andre situationer fordi de betyder, at børnene kan tage del i fællesskabet i skole eller børnehave. Alle børn har i øvrigt behov for at lege alle slags lege, så det ikke kun er de stille piger, der leger “far, mor og børn” og ikke kun er de vilde drenge, der slås.

Din nanny tager udgangspunkt i de lege, dit barn er optaget af. Det betyder, at de er opmærksomme på de temaer, som børnene leger omkring, men samtidig er det også din nannys opgave at præsentere barnet for mere varierede legemuligheder. Der er tid til fordybelse, og det er væsentligt hvis man skal være god til at lege. Det er inspiration og nysgerrighed, der er i fokus. Altid i børnenes perspektiv.  

Girl

Børn er altid på vej. De kan ikke sidde stille – ret længe af gangen. De udforsker verden ved at hoppe, cykle, løbe og kravle, og det er en vigtig del af deres udvikling. Leg, bevægelse og motion er en essentiel del af et børnenes udvikling og forskning viser, at fysisk aktive børn ofte har større overskud og har lettere ved at lære nyt. Og så er vi ikke engang kommet ind på det med den sunde livsstil.

Derfor er leg og bevægelse også en del af de aktiviteter, som din nanny vil sætte igang sammen med dit barn. Sammen laver de sanglege, hvor man bruger kroppen. De løber, hopper og laver motorisk udfordrende forhindringsbaner. De leger sanselege, laver sneboldkamp eller ruller ned ad bakken i parken. De slår kolbøtter og sjipper. Alt sammen noget der styrker dit barns motorik, kropsfornemmelse og forståelse for deres egen kunnen, og så tør vi godt at love, at de har det sjovt imens.

Kid

Kreativitet er en af de ressourcer Danmark skal overleve på. Kreativitet hænger nemlig uløseligt sammen med innovation. Og kreativitet handler ikke kun om at være god til at tegne eller sætte farver sammen. Kreativitet handler om at få ideer og at turde prøve dem af. Det kan være lego-klodserne, der sættes på prøve i store bygningsværker. Det kan være perleplader i spændende farver og former, og det kan være collager af de blade, dit barn finder i haven sammen med sin nanny. Måske leger de med modellervoks og skaber sjove fantasidyr, eller de klæder sig ud som indianere og flytter ind i en tipi, de selv bygger på værelset. At være kreativ handler om at opdage noget nyt, om at bryde med de eksisterende tankeformer, og at man overskrider sig selv. Børn er gode til at være kreative. De kan sagtens bruge en pind som gevær eller påtage sig en ny rolle i legen. Din nanny går med i processen og skaber et kreativt univers sammen med dit barn. Uanset om det er med farvelade eller Far-Mor-og-børn.

Dreaming

Natur og naturfænomener har alle dage optaget mennesket. Planter og dyr er spændende både i levende live og i bøger, på billeder og i fjernsynet. Når børn får lov at opleve naturen med sanserne – se, mærke, smage, høre og lugte får de kendskab til naturens mange elementer. De undres og er nysgerrige og der er masser af oplevelser at tage af. En tur i skov eller park er godt for både krop og sind. Der er blomster, der kan plukkes og sættes i vand. Der er bække, hvor små både kan søsættes, der er kastanier, der kan samles, og hvem vil forresten være med til at lege gemme mellem de store træer? Når du står og gemmer dig, får du måske øje på en fugl i trætoppen eller et egern bag en gren. Der kan også være myrer, der løber i sandet under din sko. Din nanny tager dit barn med ud i naturen og hver gang er der nyt at opleve.

 

Girl

Børns sprog styrkes naturligt gennem leg, hvor netop sproget er i fokus og elementer i legen italesættes. Hos nannies.dk lægger vi stor vægt på dialog med børnene. Det betyder, at vi fortæller, hvad vi gør, hvad der skal ske og hjælper med at sætte ord på de handlinger, oplevelser og følelser, som vi møder sammen med dit barn. Vi stiller barnet spørgsmål og giver tid til respons. Hvis dit barn er interesseret, tager vi måske fat i at snakke om tal og bogstaver, vi læser bøger og siger rim og remser. Måske spiller vi billedlotteri eller digter en historie. Nogle dage kan ting fra børnenes hverdag også være udgangspunktet for en god snak.

Kontakt os

Ring til os eller udfyld formularen herunder

Vil du vide mere om nannies.dk?

Udfyld formularen hvis du ønsker at vide mere og vi kontakter dig hurtigst muligt.
Du er også altid velkommen til at ringe til os, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Kontaktformular